Van der Stoop & Kruijer

Fullservice bedrijf

van-der-stoop--kruijer-over-ons__961x540.jpg

Wie zijn wij?

Op 1 maart 1998 hebben wij, Bill van der Stoop en Mark Kruijer, het garagebedrijf overgenomen van Wout Slijkerman. Onze lang gekoesterde wens werd werkelijkheid en zo konden wij van onze hobby ons werk gaan maken. Na een gedegen opleiding en diverse werkgevers werd het toch tijd om iets voor ons zelf te gaan beginnen.

In juli 2000 hebben wij het tankstation ook overgenomen van Wout Slijkerman. Toen nog een BP tankstation, maar inmiddels al weer heel veel jaar een goedlopend AVIA tankstation. Het tankstation met zes vulpunten is vierentwintig uur per dag geopend (behoudens Autogas). Buiten onze ruime openingstijden kunt u tanken op onze nachtautomaat.

In onze tankshop kunt u terecht voor smeermiddelen, auto-onderdelen, auto-accessoires, diverse shopartikelen zoals rookwaren, frisdranken en zoetwaren.

In mei 2019 is eindelijk onze wasstraat geopend. Na jaren van voorbereiding en wachten tot de reconstructie van de N241 was voltooid, konden wij in 2018 eindelijk gaan beginnen met bouwen. Een volledig uitgeruste wasstraat met daarnaast 3 wasboxen en 2 stofzuigers om uw auto volledig te kunnen reinigen.

Wij kunnen u nu een compleet pakket voor uw auto aanbieden. Van reparatie en onderhoud, brandstoffen tot autowassen.

  • 0226-423540