Vraag of afspraak over auto-onderhoud?

Bel: 0226-423540

auto-onderhoud-stoop-kruijer-klein.jpg
Regelmatig onderhoud is de belangrijkste voorwaarde voor een lange levensduur van uw auto. Door uw auto op tijd een onderhoudsbeurt te geven, voorkomt u in grote mate pech onderweg.
Wij adviseren een kleine onderhoudsbeurt jaarlijks of na elke 15.000 kilometer en een grote onderhoudsbeurt na elke 2 jaar of na elke 30.000 kilometer. Rijd je in een nieuwere auto, dan verschijnt er meestal een melding op het dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij de accu, verlichting, uitlaat en katalysator, schokdempers, ruiten en ruitenwissers. Wij inspecteren de banden en de remmen. De olie en het oliefilter wordt ververst en de vloeistoffen worden gecontroleerd en op niveau gebracht.

Grote onderhoudsbeurt

Naast de punten bij de kleine onderhoudsbeurt worden bij een grote onderhoudsbeurt ook het remsysteem, motor, distributie, brandstoftank, gasbediening en versnellingsbak geïnspecteerd. Het luchtfilter, brandstoffilter, interieurfilter en bougies worden indien nodig vervangen.
  • 0226-423540