Vraag of afspraak over banden?

Bel: 0226-423540

Image

Wanneer heb je winterbanden in plaats van zomerbanden nodig? Of is een 4-seizoenenband goed genoeg voor jouw auto en de manier waarop je hem gebruikt? Wij kunnen het juiste type band voor elke auto leveren.

Winterbanden

Zodra het kouder is dan 7 graden zijn winterbanden de beste keuze. Winterbanden hebben een aangepaste rubbersamenstelling en lamellen in het profiel, waardoor je ook bij nat en winters weer meer grip hebt. Ook is de remweg op winterbanden korter. Winterbanden geven meer rijcomfort dankzij een lagere geluidsproductie.

Bandenopslag

Ongeveer een derde van alle automobilisten gebruikt winterbanden in de winter en zomerbanden in de zomer. Maar in de tijd dat de ene set onder de auto zit, heb je dus nog een andere bandenset die je ergens kwijt moet. Geen paniek, voor slechts
€18,15 per seizoen slaan wij uw bandenset voor u op.

Uitlijnen

Heeft de auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd. Bij het uitlijnen wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld.

  • 0226-423540